Oct
18
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 18 October 2018 01:33 PM

Päivitetty 18.10 kl 14.00  Palvelut toimivat taas normaalisti, palvelimen ongelma saatu korjattua.

Webhotellien sähköpostiin kirjautumisessa on ongelmia 3. osapuolen sovelluksilla (esim. outlook), joissa on määritetty postipalvelimeksi mail.zoner.fi.

Ongelma koskee myös toista webmaileistamme:  webmail.zoner.fi

HUOM! Sähköposti toimii kyllä, ja postilaatikoihin menee sähköpostit ja  toisen webmailin kautta pääsee sähköposteja käsittelemään.

Tällä hetkellä, ennenkuin ongelma saatu korjattua, niin sähköpostia pääsee käyttämään palvelinkohtaisissa Roundcuben webmaileissa jotka ovat muotoa wwwXX.zoner.fi/webmail  (XX on asiakkaan hallintapalvelimen numero).

Selvittelemme parhaillaan tilannetta ja tiedotamme siitä asian etenemisen mukaan.