Mar
11
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 11 March 2019 08:23 AM

Päivitetty 11.3.2019 kl 9:45: Palvelu saatu toimimaan 8:30.

Viime yönä palvelunssa ollut katkos, koska palvelin kaatunut/jäännyt jumiin.

Tuon takia viestejä ei ole voinut lukea Webmail / IMAP:lla aamuun asti. Viestien lähetys ei ole toiminut, mutta saapuneet viestit on toimitettu normaalisti asiakkaiden laatikoihin.

Zoner sähköpostipalvelussa havaittu häiriöitä viime yönä.

Palvelu toimii osalla käyttäjistä, mutta osalla tulee ilmoitus sisäänkirjautumisvaiheessa.

Tämä koskee ainoastaan osaa Zoner sähköpostipalvelun käyttäjistä, webhotelli-asiakkaiden palvelut toimivat kyllä normaalisti.

Asiaa selvitetään ja tiedotamme korjauksen edistymisestä.

Pahoittelemme käyttäjille aiheutunutta käyttökatkosta palvelussa.

Zoner Asiakaspalvelu