Nov
6
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 06 November 2019 12:51 PM

Päivitetty 7.11.2019 kl 9:50

Viimeisimmätkin saitit saatu kuntoon 6.11.2019 kl 17:00.

Päivitetty 6.11.2019 kl 13:20

Osa levyistä vielä read-only tilassa. Uplcloud korjaa ongelmaa parhaillaan.

Päivitetty 6.11.2019 kl 13:05

Ongelman syytä selvitetään Upcloudin kanssa. Heidän laitesalissa ollut häiriö sähkönsyötössä, joka vaikuttanut osaan palvelimista.

Päivitetty 6.11.2019 kl 12:55

Suurin osa alhaalla olleista palveluista noussut jo ylös.

Zonerin WP-Cloud-palvelun tietokantapalvelussa on havaittu ongelma 6.11.2019 klo 12.25 alkaen. Ongelma koskee osaa WP-Cloudin asiakkaita, joiden palvelin sijaitsee Helsingissä.

Ongelmaa selvitetään parhaillaan ja pyrimme korjaamaan sen mahdollisimman pian. Tiedotamme asiasta päivittämällä tätä tukitiedotetta.

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa häiriötä!

Zoner asiakaspalvelu