Mar
15
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 15 March 2016 08:34 AM

Palvelintemme päivitykset jatkuvat.

Perjantaina 1.4. päivitämme seuraavat palvelimet: www27, www28, www29, www30, www31, www32, www33 ja www34

Mainituilla koneella sijaitsevien käyttäjien webhotellipalvelut eivät näin ole käytössä perjantai-illasta 1.4. klo 20 alkaen, lauantai-iltaan 2.4. asti. Katkos vaikuttaa sekä kotisivujen näkymiseen että sähköpostien toimintaan. Saapuvat sähköpostit välitetään asiakkaille normaalisti, kun palvelu taas aktivoituu.

Kuinka tiedän millä palvelimella sivustoni on?

Alkuperäisessä tunnusviestissä, sekä webhotellin DirectAdmin hallintapaneelin kirjautumissivulla, mainitaan myös palvelimen numero. Voit tarkistaa tiedon palvelimestasi myös asiakaspalvelustamme:tuki@zoner.fi

Myös vanhan sivunrakennus sovelluksen Site Zen toiminta loppuu päivityksen yhteydessä.

Kyseessä on siis palvelu, jonka tuki on loppunut jo pari vuotta sitten, mutta palvelua ei ole vielä ajettu alas, koska sillä oli tuolloin vielä muutamia käyttäjiä. Tämän palvelun alasajosta olemme tiedottaneet jo tuolloin aikaisemmin, kun kyseisen sovelluksen tuki loppui.