30
Lähettänyt Toni Claren on 30 August 2016 12:07 PM

Zonerin Helsingin laitetilassa ilmeni sähkönsyöttö ongelma joka vaikutti osaan kytkimistä 30.8.2016 kello 11.31. Katkos vaikutti kaikkiin Helsingin laitetilassa oleviin palveluihin. Ongelma on saatu korjattua ja palvelut ovat takaisin toiminnassa.

Ongelma ei koskenut palvelimia, joten häiriöstä ei syntynyt laiterikkoja.

Häiriön aikajana:

Kello 11.31: Kytkimissä havaittiin sähkönsyöttö ongelma

Kello 11.37: Korjaustoimenpiteet aloitettiin

Kello 11.47: Sähkönsyöttö palautettu kytkimiin ja palvelut alkoivat toimimaan

Kello 11.59: Viallisia laitteita tarkastetaan ja tarpeen mukaan vaihdetaan.