Nov
17
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 17 November 2016 01:35 PM

Siirrämme webhotellipalvelimen WWW18 uudelle tehokkaammalle palvelinalustalle.

Siirto alkaa To 24.11.2016 kl 00:01 ja pitäisi olla valmis klo 10:00 mennessä, todennäköisesti jo aikaisemminkin.

Tämä aiheuttaa käyttökatkoksen palveluissa tuon palvelimen käyttäjille sivustot/sähköpostit. (käyttökatkos ei vaikuta muihin palveluihin/käyttäjiin)

Omien palveluiden sijainnin voi tarkastaa esim. tunnusviestissä ilmoitetusta palvelimen nimestä/osoitteesta, jossa webhotellin hallinta sijaitsee.

Tästä on myös lähetetty kyseisen palvelimen asiakkaille erillinen sähköposti.

Sähköpostit toimitetaan perille tuon katkoksen jälkeen, joten ne eivät häviä mihinkään.