Mar
17
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 17 March 2017 02:23 PM

Palvelimen huoltokatko To 23.3.2017
Katkos koskee www19 palvelinta.

Huoltokatko alkaa 23.3.2017 kello 05.00  ja palvelut ovat takaisin toiminnassa kello 06.00 mennessä. Mikäli huollossa tulee ongelmia ja aikataulu ei pidä, päivitämme tilannetietoja tähän tiedotteeeseen.

Huolto aiheuttaa käyttökatkoksen palveluissa kyseisen palvelimen käyttäjille kotisivutilan ja sähköpostipalveluiden osalta. (käyttökatkos ei vaikuta muihin palveluihin/käyttäjiin)

Kaikki sähköpostit toimitetaan perille katkoksen jälkeen, joten ne eivät katoa mihinkään.

Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa häiriötä.

Olemme lähettäneet myös sähköpostia tästä huoltokatkoksesta kyseisten palvelimien asiakkaille erikseen.