3
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 03 May 2017 09:20 AM

Palvelimen huoltokatko Ke 10.05.2017

Katkos koskee www36 palvelinta

Huoltokatko alkaa 10.5.2017 kello 00.15 (ti-ke välinen yö) ja palvelut ovat takaisin toiminnassa kello 02.00 mennessä. Mikäli huollossa tulee ongelmia ja aikataulu ei pidä, tiedotamme tästä erikseen.

Mitä päivityksessä tehdään?
Päivitämme palvelimen MySQL version uudempaan 5.6.x sarjaan, joka mahdollistaa uudempien julkaisujärjestelmien käytön palvelimella.

Huolto aiheuttaa käyttökatkoksen palveluissa kyseisen palvelimen käyttäjille kotisivutilan ja sähköpostipalveluiden osalta. (käyttökatkos ei vaikuta muihin palveluihin/käyttäjiin)

Kaikki sähköpostit toimitetaan perille tuon katkoksen jälkeen, joten ne eivät katoa mihinkään.

Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa häiriötä.

Olemme tiedottaneet kyseisen palvelimen asiakkaitamme tästä vielä erikseen sähköpostitse.