3
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 03 May 2017 09:23 AM

Palvelimen huoltokatko KE 10.05.2017
Katkos koskee www20 palvelinta

Huoltokatko alkaa 10.5.2017 kello 00.01 (ti-ke välinen yö) ja palvelut ovat takaisin toiminnassa kello 10.00 mennessä. Mikäli huollossa tulee ongelmia ja aikataulu ei pidä, tiedotamme tästä erikseen.

Mitä päivityksessä tehdään?
Päivityksessä asiakkaidemme palvelut siirretään uudemmalle, tehokkaammalle palvelinlaitteelle, joka näkyy positiivisesti myös sivustojen suorituskyvyssä.

Huolto aiheuttaa käyttökatkoksen palveluissa kyseisen palvelimen kotisivutilan ja sähköpostien osalta. Katkoksen aikana saapuvat sähköpostit jäävät talteen ja toimitetaan perille katkoksen jälkeen. (käyttökatkos ei vaikuta muihin palveluihin/käyttäjiin)

Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa häiriötä.

Olemme tiedottaneet kyseisen palvelimen asiakkaitamme tästä vielä erikseen sähköpostitse.