8
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 08 May 2017 11:13 AM

Palveluissa on lyhyitä huoltokatkoja parina yönä.

Siirrämme palvelut uudelle raudalle, joten siirron aikana ei palvelut ole käytettävissä.

Palveluiden siirtoaikataulut ovat seuraavat:

Ke-To välinen yö:

To 11.5. kl 01:30 SMS Gatewayn siirto, arvioitu kesto 1h

To 11.5. kl 02:30 Domainhallinnan siirto, arvioitu kesto 1h  (Huom! katkos koskee vanhaa domainhallintaa, ei Oma Zonerin kautta tapahtuvaa)

To-Pe välinen yö:

Pe 12.5. kl 00:15 Newsletter-palvelun siirto, arvioitu kesto 1h

Pe 12.5. kl 01:30 Horde-webmailin siirto, arvioitus kesto 1h

Pahoittelemme palvelujen siirrosta aiheutuneita katkoksia mainituissa palveluissa.