26
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 26 July 2017 09:08 AM

27.7. klo 3:12 www28 palvelin on takaisin toiminassa.

26.7. kl 23.29 www27 palvelin on takaisin toiminassa.

26.7. kl 22:00 Levyntarkastuksien jälkeen on huomattu, että tietokantoja on mennyt rikki ja niitä on jouduttu korjaamaan. www26 palvelin saatu toimintakuntoon ja siellä on kaikki palvelut taas toiminnassa, nyt työnalla www27 ja www28 palvelimet. Tiedotamme myös niiden etenemisestä ja valmistumisesta.

26.7. kl 15:45 Palvelimella käynnissä levyntarkastukset. Tarkastuksessa kestää ja näillä näkymin menee myöhään iltaan ennenkuin se on valmis, Tämän jälkeen, jos kaikki on kunnossa, niin saadaan palvelut toimimaan ja jonoon jääneet sähköpostit välitettyä perille.

26.7. kl 13:20 Korjaustoimenpiteitä saatu eteenpäin ja palvelimet käynnistymään, osa palveluista oli jo toiminnassa, mutta palvelut ovat suurimmaksi osaksi vielä alhaalla ja korjaustöitä jatketaan.

26.7. kl 11:20 Levyohjaimen vaihto ei suoraan auttanut, ongelman korjaamista jatketaan.

26.7. kl 9:25 Vikana on nähtävästi viallinen levyohjain. Ohjainta on lähdetty vaihtamaan.

26.7.2017 kl 8:30 www26, www27 ja www28 palvelimilla havaittu ongelma  ja niiden palvelut ovat tällä hetkellä alhaalla.

Tämä tarkoittaa, ettei sivut, eikä sähköpostit toimi tällä hetkellä.

Saapuvat sähköpostit jäävät jonoon, ja ne toimitetaan perille, kun ongelma saadaan korjattua.

Selvitämme tilannetta ja ilmoitamme asian edistymisestä tähän tiedotteeseen.

Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa haittaa ja pyrimme saamaan palvelut mahdollisimman nopeasti takaisin toimintaan.