25
Lähettänyt Juuso Kataja on 25 August 2017 02:20 PM

Katkos koskee vain www28 palvelinta.

Huoltokatko alkaa lauantai-iltana 02.09.2017 kello 22.00 ja palvelut ovat takaisin toiminnassa sunnuntai-aamuna kello 08.00 mennessä.

Mikäli huollossa tulee ongelmia ja aikataulu ei pidä, tiedotamme tästä erikseen tukisivustollamme: tuki.zoner.fi

Mitä päivityksessä tehdään?
Päivityksessä asiakkaidemme palvelut siirretään uudemmalle, tehokkaammalle palvelinlaitteelle, joka näkyy positiivisesti myös sivustojen suorituskyvyssä.

Huolto aiheuttaa käyttökatkoksen palveluissa kyseisen palvelimen kotisivutilan ja sähköpostien osalta. Katkoksen aikana saapuvat sähköpostit jäävät talteen ja toimitetaan perille katkoksen jälkeen. (käyttökatkos ei vaikuta muihin palveluihin/käyttäjiin)

Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa häiriötä!