Sep
18
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 18 September 2017 12:40 PM

Päivitetty 25.9. kl 15:30

MUUTOKSIA AIKATAULUUN:

• www21 – www28: Ti 26.9. klo 00.01 – 07.00 päivitys siirtyy To 28.9. kl 00:01 - 07:00
  • www29 – www38: Ke: 27.9. klo 00.01 – 07.00 ( Tähän ei tule muutoksia, eli alkuperäinen aikataulu pitää paikkansa)

Tuo sen takia, koska ensimmäisissa päivityksissä tuli odottamattomia ongelmia ja tilanteen selvittämiseksi ei ensi yönä päivitetä vielä mitään.

Myöskin tulemme ottamaan käyttöön PHP7.0 etukäteen ilmoitetun PHP7.1 sijasta, koska ongelmat liittyivät tuohon 7.1 versioon.

Pahoittelemme muutoksista aiheutuvaa vaivaa.

Zonerin webhotellipalvelimilla toteutetaan isompi PHP-päivitys, kun 5.6 versiosta päivitetään PHP 7.1 -versioon.

PHP-päivitysten aikataulu

PHP-päivitys suoritetaan palvelimilla seuraavasti.

• www10 – www20: Ma 25.9. klo 00.01 – 07.00
  • www21 – www28: Ti 26.9. klo 00.01 – 07.00
  • www29 – www38: Ke: 27.9. klo 00.01 – 07.00

Päivityksestä aiheutuu noin puolen tunnin katkos per palvelin kotisivutilan ja sähköpostien osalta. Katkoksen aikana tulleet sähköpostit säilyvät palvelimilla ja toimitetaan perille katkoksen jälkeen.

Mahdollisista poikkeuksista aikatauluihin ilmoitetaan tukisivustollamme: tuki.zoner.fi

Lisätietoja päivityksestä: https://www.zoner.fi/php-7-kattava-info-php-paivityksesta/

Tuolta löytyy mm. tietoa, jos on tarve ottaa päivityksen jälkeen vanha PHP-versio käyttöön, jos sivut eivät tue vielä uutta PHP7.1 versiota.

Olemme tästä tiedottaneet webhotelliasiakkaitamme kuun alussa jo sähköpostitsekin ja tulemme vielä muistuttamaan uudestaan ennen päivitystä.