Sep
25
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 25 September 2017 10:44 AM

Päivitetty 25.9. kl 14:00

Ongelmat saatu korjattua puolen päivän jälkeen, mutta tämä vaati PHP7.0 version käyttöönoton, etukäteen ilmoitetun 7.1 sijaan.

Myös Installatron ja palvelimen oma webmail-sovellus korjattu.

Seuraamme edelleen tilannetta ja selvittelemme ongelmien syytä tarkemmin.

PHP-päivitysten jälkeen (tehty viime yönä 00:00- 07:00) kyseisillä palvelimilla huomattu tänään aamupäivällä ongelmia palveluiden toiminnassa.

Palvelimilla ei ole fyysistä ongelmaa, vaan kyseessä on palvelun pystyssä pysyminen, joka on jouduttu uudelleen käynnistämään useammalla palvelimella tämän aamupäivän aikana.

HUOM! Osalla käyttäjistä voi olla ongelmana PHP-version yhteensopivuus, jos sivusto ei tue uutta PHP7.1 versiota, olemme siitä tiedottaneet jo aikasemmin:

https://www.zoner.fi/php-7-kattava-info-php-paivityksesta/

Ongelma siis koskee ainoastaan sivustojen toimintaa, sähköpostit toimivat normaalisti.

Ongelmaa selvitetään ja pyrimme saamaan asian mahdollisimman pikaisesti korjattua.

Päivitämme myös tänne tietoa asian edistymisestä.

Pahoittelemme palveluissa aiheutuneita katkoksia.